Anders Holmberg har ca 20 års erfarenhet av att jobba som arkitekt och grundade Anders Holmberg Arkitekter 2007, och har sedan dess genomfört hundratals projekt inom både den privata och den kommersiella sektorn. Vår vision är att göra arkitekttjänsten tillgänglig för alla och att skapa arkitektur som håller hela livet. Kontoret finns både i Stockholm, Malmö och Västerås (HK) och består av ett arkitektteam med vitt olika bakgrunder och erfarenheter, något som ger oss en bred blick och ännu bredare kompetens. Idag är vi 7 anställda, vilket gör oss till ett litet, familjärt kontor där alla har en relation till varandra.

 

Anders Holmberg – arkitekt SAR/MSA, ägare & VD 

anders(at)andersholmberg.se/+46707475578

Anders började som byggnadsingenjör, en erfarenhet som har varit till stor nytta för företaget, och läste därefter arkitektur på KTH i Stockholm. Anders driver företaget och har det huvudsakliga ansvaret för design, formgivning och utförande av samtliga projekt. Han är även kontorets ansikte utåt. När Anders inte är ute i fält tillbringar han så mycket tid som möjligt vid skissbordet.

 

Omaima Alafif – Arkitekt MSA 

omaima(at)andersholmberg.se/+46769655101

Omaima har sitt ursprung i Syrien och har varit verksam arkitekt i Dubai där hon bland annat arbetat med större projekt. På kontoret arbetar Omaima nära Intressanta Hus, där hon är företagets direkta kontaktperson.

Oskar Jansson – Byggnadsingenjör/Arkitektur

oskar(at)andersholmberg.se/+46709692058

Oskar är kontorets matematiker. Efter examen från Mälardalens Högskola som Byggnadsingenjör började han direkt arbeta på kontoret, där han ofta är den som räknar och tittar på konstruktioner och möjliga lösningar.

Bryan Ballantyne – Projektutvecklare/Arkitektur

bryan(at)andersholmberg.se/+46764037895

Bryan har nyligen flyttat till Sverige från Australien, där hans familj sedan många år tillbaka driver ett framgångsrikt husföretag. Bryan har därigenom erfarenhet inom både bygg och försäljning av privata bostäder, något som är en stor tillgång för kontoret.

Ana Escalante – Arkitekt AIA/MSA

ana(at)andersholmberg.se/+46702451458

Ana är född i El Salvador och är amerikansk medborgare, är licensierad arkitekt i Kalifornien där hon haft sin egen arkitektfirma i knappt tjugo år. Hennes arkitektoniska projekt har blivit väl mottagna av media och hennes beställare. Hon har har varit styrelseledamot i Architectural + Design i Los Angelses. På kontoret är Ana länken mellan företaget och nya projektmöjligheter i USA och tongivande  ansträngningar inom lokala designprojekt.

AnnaLena Wickman – administration, PR

annalena(at)andersholmberg.se/+46707280137

AnnaLena har en bakgrund inom flera yrken vilket bidrar till värdefull kompetens då hennes uppgifter på kontoret är mycket varierande. Allt ifrån att hålla ordning och reda på kontoret, till att ansvara för PR. Hon har ett öga för detaljer vilket ger sig i uttryck bl.a. när hon fotograferar våra projekt.

© 2020

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon