Anders Holmberg – arkitekt SAR/MSA, ägare & VD 

anders(at)andersholmberg.se

 

Anders började som byggnadsingenjör, en erfarenhet som har varit till stor nytta för företaget, och läste därefter arkitektur på KTH i Stockholm. Anders driver företaget och har det huvudsakliga ansvaret för design, formgivning och utförande av samtliga projekt. Han är även kontorets ansikte utåt. När Anders inte är ute i fält tillbringar han så mycket tid som möjligt vid skissbordet.

 

Omaima Alafif – Arkitekt MSA 

omaima(at)andersholmberg.se/+46769655101

 

Omaima har sitt ursprung i Syrien och har varit verksam arkitekt i Dubai där hon bland annat arbetat med större projekt. Hon sitter majoriteten av tiden på Västeråskontoret och gör det hon är bäst på, att rita hus.

 

 

Oskar Thell – Byggnadsingenjör/Arkitektur

oskar(at)andersholmberg.se/+46709692058

 

Oskar är kontorets matematiker. Efter examen från Mälardalens Högskola som Byggnadsingenjör började han direkt arbeta på kontoret, där han ofta är den som räknar och tittar på konstruktioner och möjliga lösningar.

 

Ana Escalante – Arkitekt AIA/MSA

ana(at)andersholmberg.se/+46702451458

 

Ana är född i El Salvador och är amerikansk medborgare, är licensierad arkitekt i Kalifornien där hon haft sin egen arkitektfirma i knappt tjugo år. Hennes arkitektoniska projekt har blivit väl mottagna av media och hennes beställare. Hon har har varit styrelseledamot i Architectural + Design i Los Angelses. På kontoret är Ana länken mellan företaget och nya projektmöjligheter i USA och tongivande  ansträngningar inom lokala designprojekt.

 

AnnaLena Wickman – Administration, PR

annalena(at)andersholmberg.se/+46707280137

 

AnnaLena har en bakgrund inom flera yrken vilket bidrar till värdefull kompetens då hennes uppgifter på kontoret är mycket varierande. Allt ifrån att hålla ordning och reda på kontoret, till att ansvara för PR. Hon har ett öga för detaljer vilket ger sig i uttryck bl.a. när hon fotograferar våra projekt.

 

 

Sara Mohlin – Arkitekt MSA

sara(at)andersholmberg.se/+46739205699

 

Ett år efter examen på arkitekturskolan KTH i Stockholm så började Sara jobba hos oss på AHA.

Då Sara bor i Stockholm så befinner hon sig oftast på Stockholmskontoret medans hon alltid har nära kontakt med övriga teamet.

Edvin Edström – Arkitekt MSA

edvin(at)andersholmberg.se/+46707266322

Edvin studerar arkitektur på Chalmers i Göteborg men jobbar hos oss på AHA parallellt med studierna. Han jobbar främst med att ta fram ritningar under hela processen, från idé- till byggstadiet. 

Amelie Von Essen – Fotograf/inredningsarkitekt

amelie(at)andersholmberg.se/+46704806614

 

Amelies erfarenhet inom både foto och inredning gör att hennes arbete på kontoret blir allt ifrån att ta fantastiska foton på projekt till våra sociala medier till att även hjälpa både kunderna och resten av medarbetarna på kontoret med inredning till pågående projekt. 

Filip Holmberg – Arkitekt lärling/PR

filip(at)andersholmberg.se/+46700474277

Filip har ett förflutet inom olika yrken men har alltid varit intresserad av arkitektur. På kontoret så hjälper han till med PR delen, sociala medier, hemsida, publiceringar etc. Då han varje dag är delaktig i vad som händer på kontoret så ständigt utvecklas han och lär sig inom ämnet.

Anton Lindholm – Arkitekt 
anton(at)andersholmberg.se/+46701482322

Anton är skolad inom både industridesign och arkitektur. Tidigare jobbade han med utveckling av nya boendekoncept i Stockholm och Göteborg. På AHA är han med och ritar på villor från idéskiss till färdigt hus.
 

Vegard Lindroth – 3D Grafiker/Visualiserare
vegard(at)andersholmberg.se/+4672818366

Vegard har en professionell bakgrund inom inredning och grafik. Han har alltid trivts med färg och form, något som blivit en naturlig dragningskraft mot design yrket. På AHA jobbar han med det visuella och skapar bilder på det obyggda.

Lazia Abduola - Byggnadsingenjör

lazia(at)andersholmberg.se/+46730803006

Året efter examen på Mälardalens högskola som byggnadsingenjör sökte Lazia nya utmaningar och närmade sig sitt mål att jobba med arkitektur. Hon hamnade på ett arkitektkontor i Stockholm men valde sedan att söka sig vidare till oss. Idag sitter Lazia på AHA kontoret i Västerås där hon jobbar med att ta fram ritningar.

Anders Holmberg har ca 20 års erfarenhet av att jobba som arkitekt och grundade Anders Holmberg Arkitekter 2007, och har sedan dess genomfört hundratals projekt inom både den privata och den kommersiella sektorn. Vår vision är att göra arkitekttjänsten tillgänglig för alla och att skapa arkitektur som håller hela livet. Kontoret finns både i Stockholm, Malmö och Västerås (HK) och består av ett arkitektteam med vitt olika bakgrunder och erfarenheter, något som ger oss en bred blick och ännu bredare kompetens. Idag är vi 10 anställda, vilket gör oss till ett litet, familjärt kontor där alla har en relation till varandra.